"Coaching en Begeleiding voor Kinderen"                       

A A A

CEB4kids is een praktijk aan huis voor kindercoaching en individuele begeleiding op het gebied van onderwijs, gedrag en sociale vaardigheden. CEB4Kids staat voor Coaching En Begeleiding voor kinderen.

Ik ben van mening dat elk kind, kind mag zijn.
Kinderen gaan uit van zichzelf en zijn eerlijk en puur.
In de huidige maatschappij wordt er, vaak onbewust, veel verwacht van kinderen.
Een kind verdient het om zorgeloos door het leven te gaan, soms loopt dat anders en kan het helpen om een steuntje in de rug te bieden.
Als ouders wil je het beste voor je kind, maar ik kan me voorstellen dat je het als ouder soms even niet meer weet.

Laten wij samen het beste uit uw kind halen!

Ik wil graag kennis met u maken, maar kijk eerst gerust even rond op mijn site voor een korte introductie van CEB4kids, bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Tarieven

U betaalt voor de training €180,- per kind, inclusief kennismaking en evaluatiegesprek. Dit bedrag dient voorafgaand aan de eerste training te worden voldaan. 

 

Meld je snel aan voor onze training

De training voor kinderen uit groep 7 en 8 start op donderdag 17 mei van 15:45-16:45

Vervolgdata donderdag 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni

Adres: Gymzaal De Driesprong, Begoniastraat 4 te Baarn

De training bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten i.p.v. de gangbare 8 x, dit omdat donderdag 5 juli veel scholen de afscheidsmiddag/ avond hebben. De kosten van de training zullen om die reden €160,- bedragen.

Lopende trainingen:

Training voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar.

Loopt tot en met eind april.

 

 

ROTS & WATER en MEER op scholen

Onze trainingen zijn ook geschikt voor scholen. Bent u als school geïnteresseerd, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.

 

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.

We starten altijd met een telefonische kennismaking met u als ouder, verzorger. Vervolgens ontvangt u een intake vragenlijst. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst volgt een telefonische intake. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van een uur.

Les 5 is een ouder-kind les. Jullie zijn als ouder(s), verzorger(s) van harte welkom om samen met uw kind de gehele les bij te wonen. Na les 6 zullen we contact met jullie opnemen om een telefonisch gesprek/ update in te plannen. We bespreken in deze update de gang van zaken tot nu toe; wat hebben wij gezien, waaraan hebben we gewerkt en hoe gaan we verder. In dit gesprek zal ruimte zijn voor vragen van jullie kant. Les 8 zal het laatste kwartier in het teken staan van de diploma uitreiking. Jullie zijn als ouder(s), verzorger(s) wederom van harte welkom om hier bij te zijn.

De groepen delen we in op leeftijd en bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 kinderen. De training wordt gegeven door 2 trainers, op deze manier is er veel ruimte voor individuele aandacht. De training geef ik samen met Linda Oskam lindaoskamkindercoaching.nl Beide gediplomeerd Rots & Water trainer, kindercoach en groepsleerkracht.

De kinderen volgen de training op blote voeten en met makkelijk zittende kleding.

U betaalt voor de training €180,- inclusief intakegesprek- en update na les 6. Dit bedrag dient voorafgaand aan de eerste training te worden voldaan. Wilt u weten of de training geschikt is voor uw kind, aarzelt u dan niet en neem gerust contact op.

 

Meld je snel aan voor onze training

Op donderdag 17 mei starten we weer met een training Rots & Water en Meer. Dit keer speciaal bedoeld voor kinderen die de overgang maken van groep 7 naar groep 8 en voor kinderen die de overgang maken van groep 8 naar de middelbare school.

De training zal in het teken staan van de volgende onderwerpen:

 • Hoe ga je om met groepsdruk
 • Hoe ga je om met sociale media
 • Hoe leer je eigen keuzes maken en deze uit te dragen
 • Hoe kom je voor jezelf op
 • Hoe vergroot je je zelfvertrouwen

De training bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten i.p.v. de gangbare 8 x, dit omdat donderdag 5 juli veel scholen de afscheidsmiddag/ avond hebben. De kosten van de training zullen om die reden €160,- bedragen.

Data training voor kinderen uit groep 7 en 8 start op:

Donderdag 17 mei van 15:45-16:45

Vervolgdata donderdag 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni

Adres: Gymzaal De Driesprong, Begoniastraat 4 te Baarn

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.

Zit je kind niet lekker in z’n vel? Is het op het moment lastig om samen met je kind het probleem te doorbreken? De training ROTS & WATER en MEER helpt om vanuit een andere invalshoek en samen met andere kinderen je kind weer een stap verder te brengen.

De training is voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die problemen ervaren in de sociale omgang. Hierbij kun je denken aan:

 • Weinig zelfvertrouwen
 • Faalangst
 • Agressie, boos gedrag
 • Concentratieproblemen
 • Pesten, gepest worden
 • Sociaal isolement
 • Groepsdruk
 • Sociale druk van social media Aanmelden?

 

Het doel van de training
ROTS & WATER en MEER is een sociale weerbaarheidstraining voor kinderen. In de training leren kinderen te vertrouwen op hun eigen kracht en mogelijkheden.

Kinderen worden door spel, fysieke oefeningen, creatieve werkvormen en gesprekken gestimuleerd om:

 • Eigen leerdoelen te formuleren
 • Emoties te herkennen
 • Sterk staan, zelfvertrouwen en zelfbeheersing
 • Lichaamstaal: wat straal ik uit
 • Eigen keuzes maken
 • Grenzen voelen en aangeven, opkomen voor jezelf
 • Concentratie en focus

 

Waar staat ROTS, WATER en MEER voor

ROTS symboliseert de kracht van kinderen om te leren voor zichzelf op te komen en eigen keuzes te maken.

WATER symboliseert het samenwerken en spelen met andere kinderen. In de training leren de kinderen de juiste balans te vinden tussen het rots en water deel.

MEER is de aanvulling op de bestaande Rots & Water training.
Naast de vele fysieke oefeningen van Rots & Water krijgen de kinderen de mogelijkheid om met eigen doelen te komen. We ondersteunen de kinderen in het ontdekken en bewust worden van eigen kwaliteiten en mogelijkheden met behulp van creatieve opdrachten

 

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.