Afdrukken

Welkom op de site van CEB4Kids "Omdat elk kind telt"

CEB4kids is een praktijk aan huis voor kindercoaching en individuele begeleiding op het gebied van onderwijs, gedrag en sociale vaardigheden. CEB4Kids staat voor Coaching En Begeleiding voor kinderen.

Ik ben van mening dat elk kind, kind mag zijn.
Kinderen gaan uit van zichzelf en zijn eerlijk en puur.
In de huidige maatschappij wordt er, vaak onbewust, veel verwacht van kinderen.
Een kind verdient het om zorgeloos door het leven te gaan, soms loopt dat anders en kan het helpen om een steuntje in de rug te bieden.
Als ouders wil je het beste voor je kind, maar ik kan me voorstellen dat je het als ouder soms even niet meer weet.

Laten wij samen het beste uit uw kind halen!

Ik wil graag kennis met u maken, maar kijk eerst gerust even rond op mijn site voor een korte introductie van CEB4kids, bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Afdrukken

Wie ben ik

Ik ben Annemieke de Jong- van der Burg.

Na mijn studie aan de Marnix Academie te Utrecht (PABO) ben ik gaan werken in Utrecht op een Basisschool in de wijk Overvecht. Op deze school heb ik met veel plezier ruim 7 jaar gewerkt tot mijn man en ik naar Kiev zijn verhuisd.

In Kiev gaf ik les aan Nederlandse Expat- kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Terug in Nederland ben ik op diverse scholen in o.a. Utrecht en Soest gaan werken waarbij ik met kinderen in verschillende leeftijden en met verschillende lesmethodes heb gewerkt.
Ter aanvulling heb ik in diezelfde tijd een studie tot kindercoach gevolgd.

Ik heb gezien wat het betekent als kinderen niet lekker in hun vel zitten en moeilijkheden ervaren op het gebied van school en/of sociaalgedrag. Ook ben ik er achter gekomen dat ik meer uit kinderen wil halen en meer voor ouders wil betekenen.
Dit heeft mij doen besluiten om CEB4kids te starten.

Mijn ervaring in het onderwijs en mijn liefde voor kinderen dragen bij aan mijn werkwijze ten aanzien van CEB4kids. Naast CEB4kids werk ik twee dagen met veel plezier op een basisschool in Utrecht.

 

Afdrukken

Rots & Water en Meer

Zit je kind niet lekker in z’n vel? Is het op het moment lastig om samen met je kind het probleem te doorbreken? De training ROTS & WATER en MEER helpt om vanuit een andere invalshoek en samen met andere kinderen je kind weer een stap verder te brengen.

De training is voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die problemen ervaren in de sociale omgang. Hierbij kun je denken aan:

 • Weinig zelfvertrouwen
 • Faalangst
 • Agressie, boos gedrag
 • Concentratieproblemen
 • Pesten, gepest worden
 • Sociaal isolement
 • Groepsdruk
 • Sociale druk van social media Aanmelden?

 

Het doel van de training
ROTS & WATER en MEER is een sociale weerbaarheidstraining voor kinderen. In de training leren kinderen te vertrouwen op hun eigen kracht en mogelijkheden.

Kinderen worden door spel, fysieke oefeningen, creatieve werkvormen en gesprekken gestimuleerd om:

 • Eigen leerdoelen te formuleren
 • Emoties te herkennen
 • Sterk staan, zelfvertrouwen en zelfbeheersing
 • Lichaamstaal: wat straal ik uit
 • Eigen keuzes maken
 • Grenzen voelen en aangeven, opkomen voor jezelf
 • Concentratie en focus

 

Waar staat ROTS, WATER en MEER voor

ROTS symboliseert de kracht van kinderen om te leren voor zichzelf op te komen en eigen keuzes te maken.

WATER symboliseert het samenwerken en spelen met andere kinderen. In de training leren de kinderen de juiste balans te vinden tussen het rots en water deel.

MEER is de aanvulling op de bestaande Rots & Water training.
Naast de vele fysieke oefeningen van Rots & Water krijgen de kinderen de mogelijkheid om met eigen doelen te komen. We ondersteunen de kinderen in het ontdekken en bewust worden van eigen kwaliteiten en mogelijkheden met behulp van creatieve opdrachten

 

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.

Contact Informatie

Annemieke de Jong - van der Burg

M: 06-413 10 210
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres Informatie

CEB4Kids

Prins Hendriklaan 13
3743 KA Baarn
KvK 52855716