"Coaching en Begeleiding voor Kinderen"                       

A A A

CEB4kids is een praktijk aan huis voor kindercoaching en individuele begeleiding op het gebied van onderwijs, gedrag en sociale vaardigheden. CEB4Kids staat voor Coaching En Begeleiding voor kinderen.

Ik ben van mening dat elk kind, kind mag zijn.
Kinderen gaan uit van zichzelf en zijn eerlijk en puur.
In de huidige maatschappij wordt er, vaak onbewust, veel verwacht van kinderen.
Een kind verdient het om zorgeloos door het leven te gaan, soms loopt dat anders en kan het helpen om een steuntje in de rug te bieden.
Als ouders wil je het beste voor je kind, maar ik kan me voorstellen dat je het als ouder soms even niet meer weet.

Laten wij samen het beste uit uw kind halen!

Ik wil graag kennis met u maken, maar kijk eerst gerust even rond op mijn site voor een korte introductie van CEB4kids, bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Ik ben Annemieke de Jong- van der Burg.

Na mijn studie aan de Marnix Academie te Utrecht (PABO) ben ik gaan werken in Utrecht op een Basisschool in de wijk Overvecht. Op deze school heb ik met veel plezier ruim 7 jaar gewerkt tot mijn man en ik naar Kiev zijn verhuisd.

In Kiev gaf ik les aan Nederlandse Expat- kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Terug in Nederland ben ik op diverse scholen in o.a. Utrecht en Soest gaan werken waarbij ik met kinderen in verschillende leeftijden en met verschillende lesmethodes heb gewerkt. Ter aanvulling heb ik in diezelfde tijd een studie tot kindercoach gevolgd.


Ik heb gezien wat het betekent als kinderen niet lekker in hun vel zitten en moeilijkheden ervaren op het gebied van school en/of sociaalgedrag. Ook ben ik er achter gekomen dat ik meer uit kinderen wil halen en meer voor ouders wil betekenen.
Dit heeft mij doen besluiten om CEB4kids te starten.

Mijn ervaring in het onderwijs en mijn liefde voor kinderen dragen bij aan mijn werkwijze ten aanzien van CEB4kids. Naast CEB4kids werk ik twee dagen met veel plezier op een basisschool in Utrecht.