"Coaching en Begeleiding voor Kinderen"                       

A A A

We starten altijd met een telefonische kennismaking met u als ouder, verzorger. Vervolgens ontvangt u een intake vragenlijst. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst volgt een telefonische intake. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van een uur.

Les 5 is een ouder-kind les. Jullie zijn als ouder(s), verzorger(s) van harte welkom om samen met uw kind de gehele les bij te wonen. Na les 6 zullen we contact met jullie opnemen om een telefonisch gesprek/ update in te plannen. We bespreken in deze update de gang van zaken tot nu toe; wat hebben wij gezien, waaraan hebben we gewerkt en hoe gaan we verder. In dit gesprek zal ruimte zijn voor vragen van jullie kant. Les 8 zal het laatste kwartier in het teken staan van de diploma uitreiking. Jullie zijn als ouder(s), verzorger(s) wederom van harte welkom om hier bij te zijn.

De groepen delen we in op leeftijd en bestaan uit minimaal 4 en maximaal 12 kinderen. De training wordt gegeven door 2 trainers, op deze manier is er veel ruimte voor individuele aandacht. De training geef ik samen met Linda Oskam lindaoskamkindercoaching.nl Beide gediplomeerd Rots & Water trainer, kindercoach en groepsleerkracht.

De kinderen volgen de training op blote voeten en met makkelijk zittende kleding.

U betaalt voor de training €180,- inclusief intakegesprek- en update na les 6. Dit bedrag dient voorafgaand aan de eerste training te worden voldaan. Wilt u weten of de training geschikt is voor uw kind, aarzelt u dan niet en neem gerust contact op.

 

Meld je snel aan voor onze training

Op maandag 11 maart starten we weer met een training Rots & Water en Meer voor kinderen uit groep 5 en 6.

De training zal in het teken staan van de volgende onderwerpen:

• Eigen doelen formuleren
• Emoties herkennen bij jezelf en bij anderen
• Sterk staan, zelfvertrouwen en zelfbeheersing
• Lichaamstaal: wat straal ik uit
• Eigen keuzes maken
• Grenzen aanvoelen en aangeven, opkomen voor jezelf
• Concentratie en focus

Data training Rots & Water en Meer voor kinderen uit groep 5 en 6:

Startdatum maandagmiddag 11 maart van 15.30 - 17.00 in Baarn.
Vervolgdata maandag 18, 25 maart, 1, 8 en 15 april.
N.B. maandagmiddag 1 april is de ouder-kind les van 15.30 - 16.30.

Deze training bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur i.p.v. de gebruikelijke 8 wekelijkse bijeenkomsten van een uur. Met uitzondering van de ouder-kind les, deze duurt een uur. (15.30- 16.30)

Adres: Gymzaal Spoorslag, Spoorstraat 5 te Baarn

 

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.