"Coaching en Begeleiding voor Kinderen"                       

A A A

We starten altijd met een telefonische kennismaking met u als ouder, verzorger. Vervolgens ontvangt u een intake vragenlijst. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst volgt een telefonische intake. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van een uur.


Les 5 is een ouder-kind les. Jullie zijn als ouder(s), verzorger(s) van harte welkom om samen met uw kind de gehele les bij te wonen. Na les 6 zullen we contact met jullie opnemen om een telefonisch gesprek/ update in te plannen. We bespreken in deze update de gang van zaken tot nu toe; wat hebben wij gezien, waaraan hebben we gewerkt en hoe gaan we verder. In dit gesprek zal ruimte zijn voor vragen van jullie kant. Les 8 zal het laatste kwartier in het teken staan van de diploma uitreiking. Jullie zijn als ouder(s), verzorger(s) wederom van harte welkom om hier bij te zijn.


De groepen delen we in op leeftijd en bestaan uit minimaal 8 en maximaal 12 kinderen. De training wordt gegeven door 2 trainers, op deze manier is er veel ruimte voor individuele aandacht. De training geef ik samen met Linda Oskam www.lindaoskam.nl  Beide gediplomeerd Rots & Water trainer, kindercoach en groepsleerkracht.

De kinderen volgen de training op blote voeten en met makkelijk zittende kleding.

U betaalt voor de training €180,- inclusief intakegesprek- en update na les 6. Dit bedrag dient voorafgaand aan de eerste training te worden voldaan. Wilt u weten of de training geschikt is voor uw kind, aarzelt u dan niet en neem gerust contact op.

  

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna ik zo snel mogelijk contact met u opneem.